Μπορεί όλα τα δημοσιεύματα του αγγλικού και πορτογαλικού Τύπου να θεωρούσαν δεδομένη μέχρι και χθες τη μεταγραφή του Βίκτορ Λίντελοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το –έγκυρο- BBC ήρθε πριν από λίγο να ανατρέψει τα πάντα!

Το δημοσίευμα του bbc.com, το οποίο υπογράφει ο Σάιμον Στόουν (που φημίζεται για τις καλές «άκρες» που έχει στο Όλντ Τράφορντ), αναφέρει ότι τελικά ο Ζοσέ Μουρίνιο άναψε «κόκκινο» στην υλοποίηση του συγκεκριμένου deal!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του αμυντικού της Μπενφίκα Βίκτορ Λίντελοφ τον Ιανουάριο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Σουηδό στόπερ. Ωστόσο, η πληροφόρηση του BBC Sport είναι ότι οι Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο έπεισαν τον Μουρίνιο ότι δεν χρειάζεται να αγοράσει παίκτη για το κέντρο της άμυνας.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ως κάλυψη για τη θέση του στόπερ και τους Μπεϊλί, Σμόλινγκ και Μπλιντ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δαπανούσε 45 εκατ. ευρώ για τον Λίντελοφ και ο Σουηδός θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της. Μάλιστα, έγινε λόγος και για την επιλογή της φανέλας με το νούμερο 2 από τον Λίντελοφ.
Από τη στιγμή όμως που οι Τζόουνς και Ρόχο έπαιξαν μαζί στο κέντρο της άμυνας στις 6 Νοεμβρίου, στο 3-1 επί της Σουόνσι, η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη για 11 διαδοχικά ματς. Αυτό μάλιστα είναι το καλύτερο σερί της από τότε που αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το 2013. Από αυτά τα 11 παιχνίδια, οι Ρόχο και Τζόουνς ήταν δίδυμο στα 9, δεχόμενοι 7 γκολ», έγραψε ο Σάιμον Στόουν στο BBC.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube