Με γκολ του Καμενζούλι στο 45’, η Μάλτα νίκησε 1-0 στην Ανδόρα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League και πήρε την πρώτη της νίκη στο γκρουπ μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Μολδαβία.

Το ματς
Η Μάλτα ήταν απειλητική στο πρώτο μισάωρο και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ κόντρα σε μια ακίνδυνη αντίπαλο. Στο 45΄ο Ρόσας απείλησε για τους γηπεδούχους. Αλλά, στην επόμενη φάση με διπλή προσπάθεια ο Καμενζούλι άνοιξε το σκορ για τους Μαλτέζους.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, η Ανδόρα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, έχοντας κλείσει στα καρέ τους τούς φιλοξενούμενους. Μετά την ευκαιρία του Ζάμιτ στο 61’, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τρεις ευκαιρίες στο επόμενο δεκάλεπτο για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν, κάτι που έκανε κι ο Μπονγκ στο 79’. Οι πολλές αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο έριξαν τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, οπότε η Μάλτα έφτασε στην πρώτη της νίκη στο δεύτερο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας.


Βαθμολογία:
Μολδαβία 3
Μάλτα 3
Ανδόρα 0


Η επόμενη αγωνιστική:
Μολδαβία-Ανδόρα 19:00 10/10

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral