Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο ΕΑΚ Λάρισας, ο Παναθηναϊκός έσπασε την «κατάρα» των 16 ετών και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας 3-2 σετ του Φλοίσβου.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, πανηγύρισε και εκείνος το πρώτο Κύπελλο της καριέρας του, τονίζοντας πως το τρόπαιο έχει ξεχωριστή σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο. Παράλληλα, το αφιέρωσε στη Θύρα 13.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Και εμείς δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, αλλά συνεχώς παλεύαμε να βρούμε τον εαυτό μας, κάτι που καταφέραμε στο 4ο και στο 5ο σετ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φλοίσβου, γιατί έκανε μεγάλη πορεία για να φτάσει στον τελικό. Ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός. Για μένα ήταν ο πρώτος μου. Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε. Για αυτό η χαρά είναι διπλή».
Για το πού αφιερώνει το Κύπελλο:
«Στον τοίχο ήταν με μπογιά τρεις λέξεις: ''ΠΑΟ Θύρα 13''»