Βέβαιος ότι είναι θέμα χρόνου πλέον να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την οικοδομική άδεια του γηπέδου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο project manager της «Αγια-Σοφιάς» βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής και αφού διαβεβαίωσε ότι τα έργα θα μπορούν να ξεκινήσουν από την επόμενη κιόλας μέρα, κάλεσε εκ νέου τον Δήμο να συνεργαστεί.

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην άδεια. Μένουν λίγες μέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την προηγούμενη φορά, αλλά τώρα είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ με ειλικρίνεια, τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες.

Από την ημέρα που θα πάρουμε στα χέρια μας την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα θα θέλουμε άλλα δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το έργο. Έχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο. Θα απευθυνθώ για ακόμη μία φορά στον Δήμο, ο οποίος έχει τελεσίδικη απόφαση για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων. Να έρθει επιτέλους ο Δήμος να συνεργαστεί και να αγκαλιάσει το έργο γιατί είναι μονόδρομος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

TAGS: A.E.K.