Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, με εξαίρεση τα δυτικά όπου μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα, ενώ λίγες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στο Κεντρικό Ιόνιο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.



Πηγή: alterinfo.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απειλές Χαμενεΐ: Η θέση των ξένων βρίσκεται μόνο στον πυθμένα του Περσικού Κόλπου

Τρομακτική πτώση λεωφορείου στον Σηκουάνα: Εκπαιδευόμενος οδηγός παρέσυρε και ΙΧ - Δείτε βίντεο

Σοβαρό επεισόδιο στην Ανάβυσσο: Βρέθηκε τραυματισμένος άνδρας στην κοιλιά από μαχαίρι

Τραυματισμός 59χρονου ναυπηγοξυλουργού σε ναυπηγείο στο Πέραμα

Αυστραλία: «Καμία σημαντική αλλαγή» μετά την απαγόρευση των social media σε εφήβους

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη - Ελαφρά τραυματίας 9χρονος, συνελήφθη ο οδηγός

Τεχεράνη: Το Ιράν «δεν θα ανεχθεί» παράταση του αποκλεισμού - «Αν συνεχιστεί, θα απαντήσουμε»

Στον ανακριτή σήμερα ο 89χρονος για τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο – Βαρύ το κατηγορητήριο

«Προκλητικός και επιθετικός, μήπως θέλει πόλεμο;»: Αντιδράσεις στην Τουρκία για τις δηλώσεις Δένδια

Δωρεάν διακοπές και για συνταξιούχους – Δευτέρα 4 Μάη ξεκινούν οι αιτήσεις