Στον δρόμο της επιστροφής στη ενεργό δράση βρίσκεται ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί έναν άσχημο τραυματισμό την ημέρα που είχε υπογράψει με την Ένωση, ενώ φέτος τραυματίστηκε λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και ενώ είχε έρθει σε συμφωνία να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο νεαρός άσος συνεχίζει θεραπείες και ενδυνάμωση στο «Ιατρικό Κέντρο» υπό την παρακολούθηση του Λάκη Νικολάου και του Νίκου Πανταζή.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Καλογέρης να ξεκινήσει τρέξιμο στα Σπάτα σε περίπου δέκα μέρες, κάτι που θα σημάνει την σταδιακή επανοδό του στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου».

Πάντως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον νεαρό φορ, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, όμως εκείνος – όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν – θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης και του κόσμου.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.