Ο 31χρονος Σέρβος φόργουορντ την Πέμπτη προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο Παλέ, όμως δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, αλλά έδειξε πως ξεπερνά τη θλάση που τον έχει ταλαιπωρήσει.

Οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο για την 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν

TAGS: Άρης