Σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν... Οι Πάρντο και Μπουχαλάκης βρίσκονται στην τελική ευθεία της επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση. Σήμερα και οι δύο δοκίμασαν να ανεβάσουν ρυθμό και ένταση στην προπόνηση και το κατάφεραν κάτι που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους πάντες στον Ολυμπιακό.

Φυσικά και ο Κολομβιανός εκτιμάται ότι θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του νωρίτερα από τον Κρητικό άσο, ενδεχομένως και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Οι θεραπείες που έκανε τις προηγούμενες ημέρες βοήθησαν αρκετά και σήμερα ο Πάρντο έδειξε να είναι αρκετά καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με εκείνη που βρισκόταν πριν το διήμερο ρεπό που πήραν οι ερυθρόλευκοι την Παρασκεύη από τον Μάρκο Σίλβα.

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς και εφόσον το κάνει τότε θα μπορεί να δώσει το «παρών» απέναντι στην ΑΕΚ, εφόσον φυσικά και αυτό το κρίνει και ο προπονητής του.

Αύριο, αναμένεται να επιστρέψει ο Ντουρμάζ. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί θλάση όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι συμπατριώτες του. Ωστόσο αύριο που θα επιστρέψει θα εξεταστεί και από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

*Αύριο το μεσημέρι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν το αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»