Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Με τον Φραν Βέλεθ να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει στο προπονητικό πρόγραμα των «κιτρινόμαυρων», σε αντίθεση με τον Λευτέρη Ιντζόγλου που δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ίωσης.

Παράλληλα, με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας - Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και θα γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές»

Το έψαξαν… στρατιώτες, το πήγε ο Ηλιόπουλος με τις πάντες: Η φοβερή άφιξη του τροπαίου στην Allwyn Arena!

Μπενίτεθ: «Θα βελτιώσουμε και θα ενισχύσουμε την ομάδα - Πρέπει να υπάρχει πίστη…»

Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, δεν μου έχουν πει το αντίθετο»

Λόγος-καταπέλτης από Ηλιόπουλο: «Ο ξεριζωμένος μας λαός ξερίζωσε το σύστημα - Το νταβατζιλίκι τελείωσε για πάντα»!

Του το ζήτησαν και το έκανε ο Ηλιόπουλος: Τραγούδησε για την ΑΕΚ στην Allwyn Arena!

Νίκολιτς: «Πανάξιο το πρωτάθλημα, οι παίκτες μου αρνούνται να χάσουν - Θα χρειαστούν 3-4 παίκτες»

Υπέροχο σόου με Φρανκ Σινάτρα και 14 βιολιά όσα και τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ στην Allwyn Arena!

TAGS: Άρης