Χωρίς άλλα προβλήματα, πέραν των γνωστών με τον κορωνοϊό και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στην ΑΕΚ.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν οι Ανσαριφάρντ, Νεντελτσιάρου Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλος, Μιτάι και φυσικά εκείνοι που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον covid-19.

Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκαν και πάλι οι Σιμάνσκι και Λιβάι Γκαρσία, που έχουν ανεβάσει ρυθμούς και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

Τζολάκης: «Η στήριξή σας, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές, μας έδινε δύναμη»

Τσακίρης: «Ο σχεδιασμός Ριμπάλτα-Νίκολιτς και η εντυπωσιακή εξέλιξη του Ρότα σε όλα τα επίπεδα»

Γιαζίτζι: «Με κάνατε να νιώσω πραγματικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού»

TAGS: A.E.K.