Την απόφασή του να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ έκανε γνωστή ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Ο επί σειρά ετών γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, επί εποχής Γιώργου Βασιλακόπουλου, τόνισε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν δεν γίνει ανοιχτή, διάφανης, δημοκρατική και δια ζώσης διαδικασία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σας δηλώνω την πρόθεση μου να κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ και με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η ΓΣ για την εκλογή Προέδρου και ΔΣ της ΕΟΚ θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Για ποιο λόγο; Φοβάστε κάτι; Υπολογίζετε σε κάτι; Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισήχθη μεν με το άρθρο 45 ν.4778/21, σύμφωνα όμως με την σχετική αιτιολογική έκθεση η ως άνω δυνατότητα παρασχέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της πανδημίας COVID.

Υπάρχει τώρα τέτοιο θέμα ; Είναι δημοκρατικά ορθόδοξη αυτή η διαδικασία; Είναι διαφανής; Είναι, πια, νόμιμη; Σας καλώ, συνεπώς, να αναβάλετε την ΓΣ και να την προσδιορίσετε εκ νέου σε κατάλληλο τόπο και με ανοιχτή, διάφανη, δημοκρατική και προσβάσιμη δια ζώσης διαδικασία. Διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση, Παναγιώτης Τσαγκρώνης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς