Η Πλίμουθ θα αποτελέσει το νέο προπονητικό εγχείρημα του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 38χρονος άλλοτε μεγάλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την ομάδα της Championship, που κατάφερε τις τελευταίες αγωνιστικές να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Μπέρμιγχαμ έπειτα από μόλις 83 ημέρες, έχοντας δύο νίκες στα 15 παιχνίδια. Στην προπονητική καριέρα του, ο 38χρονος σήμερα Γουέιν Ρούνεϊ έχει εργαστεί έως τώρα στις Ντέρμπι Κάουντι, DC Γιουνάιτεντ και Μπέρμιγχαμ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

«Η Πλίμουθ είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα. Η διοίκηση έχει μεγάλα σχέδια και σκοπεύει να επενδύσει μεγάλα ποσά για να κάνει ξανά την ομάδα πρωταγωνίστρια. Είναι μια πρόκληση για μένα», τόνισε ο Ρούνεϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»