Από την απόδοση της ΑΕΚ εξαρτάται να νικήσει τον Πανιώνιο την Κυριακή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Γιάννη Ανέστη.

«Ερχόμαστε από ένα όχι καλό αποτέλεσμα στην Καλλονή και χάσαμε έναν βαθμό για τα playoffs. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο που έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη θέση του στην πεντάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Δεν μας ανησυχεί η φόρμα του Πανιωνίου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούμε και να σκοράρουμε», τόνισε ο γκολκίπερ της «Ένωσης».

Όσο για το αν το ματς είναι ξεχωριστό για τον ίδιο, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, είπε: «Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ήταν ιδιαίτερο για μένα γιατί επέστρεφα στο γήπεδο που πέρασα τέσσερα χρόνια, αλλά αυτό που έχω να κάνω εγώ είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος, για το γεγονός ότι παρά τις καλές εμφανίσεις του έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω για τον εαυτό μου και την ομάδα και όποτε χρειαστεί θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: A.E.K.