Η Βαλένθια νίκησε με 83-68 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο «Φουέντες Ντε Σαν Λουίς» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Euro Cup και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει του δεύτερου ματς την ερχόμενη Παρασκευή στην ισραηλινή πρωτεύουσα.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνεθ έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαίο τον Σαν Εμετέριο με 21 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα λάθος.

Από τους Ισραηλινούς, ο Κίνσεϊ έφτασε τους 22 πόντους, με εφτά ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κλέψιμο. Δέκα πόντους και οκτώ ριμπάουντ για τον Αμάρε Στούντεμαϊρ.

Ιστορία έγραψε ο Ράφα Μαρτίνεθ, ο οποίος με τα 2 τρίποντα που σημείωσε, έφτασε τα 208 και πέρασε στην κορυφή των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της διοργάνωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για τις 3 σερί νίκες της Μονακό μετά το «διαζύγιο» με τον Σπανούλη

Άλμπα Βερολίνου: Ετοιμάζει νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αξίας 100 εκατ. ευρώ ενόψει ΝΒΑ Europe

Πασκουάλ για τις αποδοκιμασίες κατά Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφραστεί»

Η Άλμπα σχεδιάζει την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου και πάει ολοταχώς για ΝΒΑ Europe

Παρτίζαν: Ονειρεύεται Μπογκντάνοβιτς και… παλιούς για τη νέα σεζόν

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ η Βαλένθια!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Αθηναϊκού με τη Μερσίν στο «Μάκης Λιούγκας»

Τέλος ο Σίτο Αλόνσο από την εθνική Λετονίας - Ανακοινώθηκε ο Γιάνις Γκαϊλίτις

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Μούρθια

Ο Πασκουάλ θέλει μετά τον Παναθηναϊκό να συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα!