Μπορεί ο Ιμπραΐμοβιτς να άφησε το Παρίσι για το Μάντσεστερ, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι. Οι Παριζιάνοι σημείωσαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο International Champions Cup, επικρατώντας της Λέστερ με 4-0.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η Παρί σκόρπισε την πρωταθλήτρια Αγγλίας, μετά τις Ίντερ (3-1) και Ρεάλ Μαδρίτης (3-1).

Ο Έντισον Καβάνι άνοιξε το σκορ στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Νανιταμό Ικονέ να διπλασιάζει τα τέρματα των Παριζιάνων στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές ήταν πολλές, αλλά η Παρί δεν έριξε τις στροφές, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα με τον Λούκας στο 65’ και τον Έντουαρντ στο 90’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Λέστερ: (Ρανιέρι) - Σμάιχελ, Ερνάντεζ (Σίμπσον 46’), Χουτ, Μόργκαν, Τσίλγουελ (Φουκς 46’), Μαχρέζ (Γκρέι 65’), Μεντί (Κινγκ 66’), Αμαρτέι (Ντρινκγουότερ 46’), Σλουπ (Ολμπράιτον 46’), Ουγιόα, Οκαζάκι (Μούσα 46’)

Παρί Σεν Ζερμέν: (Έμερι) – Αρεόλα, Μενιέ (Οριέ 80’), Νταβίντ Λουίζ (Κριχόβιακ 61’), Κιμπέμπε ( Ζορσέν 79’), Μάξγουελ (Κουρζάβα 80’), Σταμπούλι (Λούκας 61’), Ικονέ (Έντουαρντ 79’), Παστόρε (Ραμπιό 61’), Μότα (Νκούνκου 61’), Ντι Μαρία (Καλεγκάρι 61’), Καβάνι (Μπεν Αρφά 61’)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό

Μέσα για Τζακάρτα οι Γκεοργκίεεφ, Πέτκοφ, εκτός ο Ντεσπόντοφ