Μόνο τη νίκη κρατάει ο προπονητής του Πανιωνίου, μετά το διπλό των Νεοσμυρνιωτών στο Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σχολιάζοντας ότι οι παίκτες του έπρεπε να σκοράρουν περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:
«Είναι πάντα σημαντική η πρώτη νίκη και ειδικά μετά τις ήττες που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος, γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς. Μετά όμως πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε».

Για την εικόνα του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος μόνο για τη νίκη. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει και άλλο τέρμα στις ευκαιρίες που είχαμε, για να μας φύγει το άγχος. Στην αρχή είπα και πριν ότι είχαμε ένα στρες λόγω του σημαντικού αγώνα, όμως μετά δείξαμε τις δυνατότητες μας».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Για την ώρα κοιτάμε να προχωράμε βήμα-βήμα. Θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»

ΜΜΕ Ισπανίας: «Η ΑΕΚ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Ουναΐ»-Κανενα ενδιαφέρον, λέει η ΑΕΚ

«Η Λέστερ απέρριψε πρόταση δανεισμού του Παναθηναϊκού για Κρίστιανσεν»