Μόνο τη νίκη κρατάει ο προπονητής του Πανιωνίου, μετά το διπλό των Νεοσμυρνιωτών στο Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σχολιάζοντας ότι οι παίκτες του έπρεπε να σκοράρουν περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:
«Είναι πάντα σημαντική η πρώτη νίκη και ειδικά μετά τις ήττες που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος, γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς. Μετά όμως πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε».

Για την εικόνα του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος μόνο για τη νίκη. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει και άλλο τέρμα στις ευκαιρίες που είχαμε, για να μας φύγει το άγχος. Στην αρχή είπα και πριν ότι είχαμε ένα στρες λόγω του σημαντικού αγώνα, όμως μετά δείξαμε τις δυνατότητες μας».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Για την ώρα κοιτάμε να προχωράμε βήμα-βήμα. Θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο