Μέσα στον προβληματισμό που έφερε η κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στο «Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (2-0), υπάρχουν και θέματα τραυματισμών.

Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για τον Μιχάλη Μπακάκη, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι αμφίβολη. Ο διεθνής άσος αγωνίζεται χωρίς σταματημό εδώ και αρκετούς μήνες και με τους Χουλτ και Λόπες στα πιτς μοιάζει η μοναδική επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ, όπως και ο Γκάλο για τα δεξιά.

Ο δε Αντρέ Σιμόες έχει μια διάταση στον αριστερό δικέφαλο, αλλά στη δική του θέση υπάρχουν περισσότερες επιλογές πλέον. Μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Νέναντ Κρίστισιτς, που χθες έκανε ατομικό όπως και ο Νίκλας Χουλτ, θα είναι σε θέση να προπονηθεί ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Για σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου θα αρχίσει το πρωί της Τρίτης (10:30).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.