Η κατάσταση του Νίκο Γουίλιαμς προκαλεί ανησυχία τόσο στην Μπιλμπάο, όσο και στην εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός των Βάσκων ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών. Το πρόβλημα τον ταλαιπωρούσε από το καλοκαίρι, αλλά αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Ωστόσο ο διεθνής άσος πονάει ακόμη και εξετάζεται η δραστική λύση του χειρουργείου, που όμως με την Μπιλμπάο μόλις στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού στη LaLiga δεν είναι και το ιδανικό σενάριο.

Εφόσον χειρουργηθεί θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες και φυσικά δεν προλαβαίνει να κάνει την επέμβαση μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού το Μουντιάλ αρχίζει τον Ιούνιο.

Ο Νίκο Γουίλιαμς, που το 2024 ήταν 15ος στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, έχει φέτος 22 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ, εμφανώς όμως επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»