Η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μοιάζει εξασφαλισμένη για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-0 επί της Ντόρτμουντ στο «Μπερναμπέου».

Ωστόσο στις τάξεις της «βασίλισσας» ανησυχούν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε στο 79ο λεπτό με ενοχλήσεις. Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε μετά τον αγώνα πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Πορτογάλος σταρ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούριο, καθώς είχε αντιμετωπίσει ενοχλήσεις και προσφάτως, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται κάνοντας ειδική θεραπεία. Για να απαλλαγεί από την τενοντίτιδα ο Ρονάλντο απαιτείται ξεκούραση, αλλά τέτοια πολυτέλεια δεν υπάρχει, τουλάχιστον για αρκετές ημέρες.

Σε πρώτη φάση είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την (έκτη της βαθμολογίας) Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» το Σάββατο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ