Έντονη ανησυχία προκάλεσαν στους ανθρώπους του Πανιωνίου οι τραυματισμοί του Χρήστου Τσιλούλη και του Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, οι οποίοι εσπευσμένα αποχώρησαν από το Καρπενήσι με προορισμό την Αθήνα για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε σε μία φάση στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ ο 22χρονος Πολωνός ταλαιπωρούνταν ήδη από ένα πρόβλημα, με τις εξετάσεις να αναμένονται για να δείξουν το ακριβές μέγεθός των προβλημάτων.

Μαζί με τους δύο ποδοσφαιριστές, ταξίδεψε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης. Οι δύο παίκτες αναμένεται τις επόμενες ώρες να εξεταστούν από το γιατρό και πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρα.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε χαλάρωση με τζακούζι, μασάζ και αποθεραπεία, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Καρπενησίου.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κοινωνική τού δράση

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε και πάλι λάθη που δεν επιτρέπονται - Θετικό ότι παίρνει μπροστά ο Γιόβιτς»

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!