Με πρόβλημα, όχι σοβαρό αλλά ικανό να σκορπίσει ανησυχία γιατί απομένουν μόλις τρεις μέρες για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και παρότι δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, ο νεαρός μέσος κατέβασε ρυθμούς και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά γυμνάστηκαν εκ νέου οι Σαλίνο, Πουλίδο και Ντομίνγκες, με τον τελευταίο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, αλλά να μην είναι βέβαιο πως θα είναι στην ενδεκάδα.

Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε στην κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα που ξεπέρασε τις δύο ώρες σε διάρκεια περιλάμβανε και δίτερμα.

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 9:30 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας