Πήρε τον «ελληνικό εμφύλιο» η Τράμπζονσπορ! Με τους Φούντα και Μπακασέτα να βρίσκονται στο βασικό σχήμα και τον Κουρμπέλη να μπαίνει στο ματς ως αλλαγή, η ομάδα του Αμπντουλά Αβτσί επικράτησε 1-0 στην έδρα της Ανκαραγκιουτσού. Με τους γηπεδούχους να έχουν τους Κίτσου, Χατζηγιοβάνη διαθέσιμους και αμφότεροι να περνούν στον αγώνα στο δεύτερο μέρος.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά χωρίς ουσία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο 35ο λεπτό. Σε μια φάση που η μπάλα πέρασε από τα πόδια αρκετών παικτών των φιλοξενούμενων, μεταξύ άλλων και των Φούντα-Μπακασέτα, η Τράμπζονσπορ βρήκε το προβάδισμα με τον Ονουάτσου να σερβίρει το 1-0 του Βίσκα.



Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, αλλά συνολικά το ματς ήταν ασφαλώς καλύτερο και με περισσότερες φάσεις εκατέρωθεν. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, όσο και να το προσπάθησαν οι γηπεδούχοι για να αποφύγουν την ήττα, μένοντας στους 20 βαθμούς και στη 12η θέση. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πανηγύρισαν την τρίτη νίκης τους στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, έφτασαν τους 33 βαθμούς και μένουν μόνοι τρίτοι στη βαθμολογία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου