Ο ΑΝΟ Γλυφάδας έκλεισε θέση στα ημιτελικά της Women's Water Polo League, επικρατώντας με 14-7 του ΠΑΟΚ στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων μπήκε με αποφασιστικότητα στο νερό, επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Με όπλο την άμυνα και εξαιρετικό ρυθμό στην επίθεση, η Γλυφάδα «έχτισε» γρήγορα διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας στο 6-1 του ημιχρόνου και μετατρέποντας το δεύτερο μέρος σε διαδικαστικό. Η Τέρνερ, η Οτσόα και η Νίνου ήταν οι παίκτριες που έδωσαν τον τόνο, ενώ η Μουστακαρία και η Γρηγοροπούλου συνέχισαν να διευρύνουν το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στο φινάλε, μειώνοντας με Καριπίδου και Ούρα, όμως η διαφορά είχε ήδη κριθεί. Η Γλυφάδα πήρε δίκαια την πρόκριση και ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη πρόκληση των ημιτελικών απέναντι στον περσινό πρωταθλητή, ΝΟ Βουλιαγμένης, έχοντας μειονέκτημα έδρας αλλά και σημαντική αυτοπεποίθηση από την εικόνα της στη σειρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.