Την ευαισθησία της προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα αναδείξει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε ανάρτηση στα social media της ομάδας, έγινε γνωστό πως στο παιχνίδι της Κυριακής, η μαθητική κερκίδα του Ολυμπιακού Σταδίου πρόκειται να φιλοξενήσει άτομα που υποστηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την Κάριτας Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Μαθητική Κερκίδα του ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτή και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να υποδεχθεί συνανθρώπους μας, οι οποίοι υποστηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την Κάριτας Αθήνας.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) έχει στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων και την καταπολέμηση των παραγόντων που τις οδηγούν στη φτώχεια, τον αποκλεισμό και την κοινωνική απομόνωση.

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 2004, με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρέμβαση στα προβλήματα που αφορούν τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Η Κάριτας Αθήνας, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας με ενεργό δράση σε περισσότερες από 160 χώρες στον κόσμο) είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό, μεταξύ άλλων, την παροχή καθημερινού συσσιτίου, τη διανομή τροφίμων ρούχων και την εν γένει κοινωνική συμπαράσταση κυρίως σε πρόσφυγες και μετανάστες από διάφορες χώρες αλλά και σε Έλληνες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης, στη Μαθητική Κερκίδα θα φιλοξενηθεί και η ομάδα των προσφύγων αθλητών που ονομάζεται «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Μπαίνει ο Μάης και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους στόχους του»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα απο δικά του λάθη - Ορατός ο κίνδυνος να γίνει καταστροφική η χρονιά»

Αποθέωση για το γκολ του Πινέδα στο Μεξικό: «Δεν είναι ο Μαραντόνα, δεν είναι ο Μέσι…»

Ανανέωσε με Λιάβα έως το 2026 ο Παναιτωλικός

Sabah: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Οπαδοί της ΑΕΚ για υποστήριξη και στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Σαββόπουλος: «Φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο ο Άρης - Έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Μπήκε στο… αεροπλάνο μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός, αλλά είναι λογικό»

Αθανασίου: «Ο Τερίμ δεν βελτίωσε τον Παναθηναϊκό - Καταστροφική η απώλεια και του Κυπέλλου, πρέπει να γίνει αυτοκριτική»

Τσορμπατζόγλου: «Χθες αποδείχθηκε ότι δεν έχει… σβήσει ο ΠΑΟΚ»

TAGS: A.E.K.