Για τη μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και την επόμενη μέρα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Guardian ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Βάθκεθ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι λόγω των επικείμενων αποχωρήσεων του Γουίλιαν και του Πέδρο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός των «μερένγκες» δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Premier League, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι είχε εισιτήριο διαρκείας στη Λα Κορούνια όταν ήταν μικρός!

«Το όνειρό μου είναι να αποσυρθώ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Όταν ήμουν μικρός, πάντα παρακολουθούσα αγώνες της Premier League με τον αδερφό μου. Ήταν πολύ ελκυστική. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μου», είπε ο Βάθκεθ.

Εν συνεχεία ρωτήθηκα για τα παιδικά του χρόνια: «Μεγάλωσε σε μια πόλη της Γαλικίας, που είχε 2.000 κατοίκους και ο ένας γνώριζε τον άλλο! Είχα εισιτήριο διαρκείας στη Λα Κορούνια. Ήταν απόλαυση να παρακολουθώ τους Βαλερόν, Τριστάν, Βίκτορ, Φραν, Σέρχιο, Τζαλμίνια και Μακάι. Στα 15 μου μετακόμισα στη Μαδρίτη, μια πόλη 4 εκατομμυρίων. Και ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ στην αρχή. Στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ είχα συμπαίκτες τους Καρβαχάλ, Νάτσο, Κασεμίρο, Μοράτα και Φαμπίνιο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη κρίση του κορωνοϊού: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Αν μπορούμε να παίξουμε με τα κατάλληλα μέτρα, τότε όλοι θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα είναι καλό για την κοινωνία. Για δύο ώρες δεν θα σκέφτονται τον κορωνοϊό. Το ποδόσφαιρο φέρνει ευτυχία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube