To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του, στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που δεσπόζει σε ύψος 632 μέτρων στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

Το πολυτελές ξενοδοχείο καταλαμβάνει, λοιπόν, τους τελευταίους ορόφους αυτού του ουρανοξύστη, που έχει 128 ορόφους και που είναι ο δεύτερος υψηλότερος του πλανήτη μετά τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα) στο Ντουμπάι.

Το ''J Hotel'', που άνοιξε επίσημα το περασμένο Σάββατο, ανήκει στον όμιλο Jin Jiang International Hotels, την πλειοψηφία του οποίου κατέχει το κινεζικό κράτος. Έχει 165 δωμάτια, ορισμένα εκ των οποίων διατίθενται σε ιλιγγιώδεις τιμές, όπως η ωραιότερη σουίτα με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τη σάουνα που κοστίζει 67.000 γουάν (8.660 ευρώ) η κράτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Το εστιατόριο που βρίσκεται στον 120ό όροφο και η πισίνα στον 88ο περιλαμβάνονται στα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτού του ξενοδοχείου, το άνοιγμα του οποίου καθυστέρησε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 30 Οκτωβρίου: Δεμένα αναμένεται να μείνουν τα πλοία σε 7 λιμάνια

Ρόδος: Σε Red Code έως τις 29 Οκτωβρίου – «Περιορίστε τις μετακινήσεις», καλεί ο δήμος

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν επιβάτες του δεύτερου βαγονιού - Την Τρίτη η επόμενη συνεδρίαση

Η τρομακτική στιγμή που κρουαζιερόπλοιο συγκρούεται με φορτηγό πλοίο

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων στις υποθέσεις Pizza Fan και «Χωριάτικο»

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Καταιγίδες στην Αττική και την 28η Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος χωρίς δίπλωμα και πινακίδες – Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο

Coffee Island: Η λειτουργία του δικτύου συνεχίζεται παρά την προφυλάκιση Λιόλιου

Αεροσκάφος γλίτωσε στο παρά πέντε τη σύγκρουση με άγνωστο αντικείμενο μετά την απογείωση από το Χίθροου