Ο Μάικ Τζέιμς αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 1,5-2 μήνες μετά τον τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται ξαφνικά με πρόβλημα στη θέση «1».

Κλασικός χειριστής επιπέδου… Ευρωλίγκας είναι μόνο ο Νικ Καλάθης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία/πρόκληση, ενώ στη θέση «1» θα κληθούν να προσφέρουν κατά συνθήκη οι Νίκος Παππάς και Τζέιμς Φελντέιν, με τον τελευταίο να ενεργοποιείται άμεσα για το ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων.

Επειδή όμως οι λύσεις είναι περιορισμένες και οι απαιτήσεις αυξημένες, είναι εξαιρετικά πιθανό να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός με παίκτη στη θέση «1». Ήδη ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του ήδη ξεψαχνίζουν την αγορά κι εφόσον βρουν παίκτη που να πληροί τα χαρακτηριστικά που θέλουν, θα εισηγηθούν την απόκτησή του.

Πάντως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς οι λύσεις στην αγορά είναι πολύ περιορισμένες. Το ιδεατό για τους «πράσινους» θα ήταν να βρουν έναν κοινοτικό, προκειμένου να μη χρειαστεί να κάνουν αλλαγή στις θέσεις των τεσσάρων ξένων αλλά και να τον έχουν διαθέσιμο και μετά την επάνοδο του Τζέιμς. Όμως οι επιλογές στην κοινοτική αγορά είναι ελάχιστες και μάλλον όχι επαρκείς. Σε ό,τι αφορά στο ΝΒΑ, τα «κοψίματα» από τις ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί και υπάρχουν αρκετοί γκαρντ που παλεύουν στην preseason για μια θέση στις ομάδες προτού κλείσουν τα ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφή αν δεν βρει αυτό που πραγματικά θέλει και μάλιστα γρήγορα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός