Ματσάρα με τεράστιο νικητή την Ανόρθωση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έγινε στην Κύπρο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού με μια υπερηχητική εμφάνιση η ομάδα της Αμμοχώστου, διέλυσε την βασική της αντίπαλο για τη δεύτερη θέση (4-1), κόβοντάς της παράλληλα τα «φτερά» για το πρωτάθλημα.

Μόλις στο 3', ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να έρθει ο Ουάρντα στο 10' μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του!

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 39' ο Χριστοδουλόπουλος έγραψε το 3-0, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ουάρντα, το τέταρτο γκολ σημειώθηκε ο Σαμπάλα με αυτογκόλ (55'), την ώρα που έτερος... γνωστός μας Ντέλετιτς, είχε δοκάρι στο 85'! Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Εντονγκαλά στις καθυστερήσεις.

Παράλληλα, τεράστια νίκη για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Εθνικός Άχνας (1-0) εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον Μίχαλ Ντούρις στο 45+4’ να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube