Ο Απόλλων ήρθε 1-1 στη Λάρνακα με την Ανόρθωση στο δεύτερο σημαντικότερο ματς της 11ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και ανέβηκε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας, παραμένοντας στο «κόλπο» της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και αφήνοντας την «Κυρία» στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και με τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρώτη τους ισοπαλία στη φετινή διοργάνωση.

Στο 9', ο Φιλιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Στορ πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Νταμπό κα αυτός με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 51΄, ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αμπαρτζουμιάν και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις, ο Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιοβάνοβιτς.


Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αραγιούρι (46' Αντωνιάδης), Ρισβάνης, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς (46' Ρουσιάς), Καλτσάς (67' Χριστοφή), Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος (70' Ιωάννου)

Απόλλων Λεμ. (Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ): Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Χαμάς (88' Αλεσάμι), Κατελάρης, Ρομπέρζ, Σπόλιαριτς (68' Ψύχας) (88' Ουέλινγκτον), Κολ, Ζράντι, Αλμπάνης (75' Βούκασιν Γιοβάνοβιτς), Στορ (68' Ίλιεφ), Νταμπό

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube