Με ψυχωμένη εμφάνιση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Ανόρθωση «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (2-2), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Αποτέλεσμα που κράτησε την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης, καθώς ανέβηκε στους 55 πόντους και στο -3 από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με αρκετή ένταση και μονομαχίες, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Ντιγκινί στο 10'. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο Γκεριέ άφησε την ομάδα του Γιάννη Πετράκη με δέκα παίκτες, αφού αντίκρισε την απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Παρ' όλα αυτά, ο Απόλλων βρήκε και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Ντιγκινί, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Από εκεί και έπειτα, η Ανόρθωση ανέβασε τις γραμμές και πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση. Αρχικά, μείωσε στο 65' με τον Οκριασβίλι, για να έρθει στο 79' ο Κβιλιτάια και από το σημείο του πέναλτι να φέρει το ματς στα ίσα για το τελικό 2-2.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Πάφος επικράτησε εύκολα 2-1 της ουραγού Καρμιώτισσας. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη, χάρη στα τέρματα των Αραγιούρι και Αουρέλιο στο 7' και 37' αντίστοιχα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 72' από τα έντεκα βήματα με τον Ρόμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube