Με χαρακτήρα... πρωταθλήτριας, η Ομόνοια πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατώντας 2-0 της Ανόρθωσης για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ, αυξάνοντας πλέον τη διαφορά στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ Λεμεσού (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παίζοντας το γνωστό της ποδόσφαιρο κατοχής με έμφαση στην άμυνα. Το σκορ άνοιξε ο Τιάγκο σε κομβικό σημείο του ματς, καθώς στο 44' ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε το 0-1 με κοντινή προβολή. Παρόμοιο σκηνικό και το δεύτερο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να εξαργυρώνουν την ανωτερότητά τους στο 78ο λεπτό με κοντινή προβολή του Σέποβιτς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ερμής Αραδίππου πανηγύρισε τεράστιας σημασίας νίκη στο ντεμπούτο του Δημήτρη Δασκαλάκη στην άκρη του πάγκου του, επικρατώντας 2-0 του ελλιπέστατου ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κατέβηκε με αρκετές απουσίες, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Με δύο γκολ σε καίρια σημεία του κάθε ένα ημιχρόνου (11', 90+1'), οι «φτεροπόδαροι» επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, πλησιάζοντας στο -4 τη σωτηρία. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την πρώτη ήττα του μετά από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube