Η ομάδα της Κερύνειας έκανε το μεγάλο μπάμ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και επικράτησε με 3-2 απέναντι στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε στην 8η θέση με 13 βαθμούς, στους 11 οι νικητές που δείχνουν ικανοί να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με πίεση και δοκάρι από τον Λάζαρο, ξεκίνησε η Ανόρθωση το παιχνίδι, όμως στην πρώτη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων έμεινε πίσω στο σκορ με τον Νάντο μετά από σέντρα του Δημητρίου να κάνει το 0-1. Από ασίστ του ίδιου παίκτη που έβγαλε τη σέντρα και στο πρώτο γκολ, ο Ενόχ έκανε το 0-2 στο 41’. Ο Κορέια μετά από ασθενή επέμβαση σε σουτ του Ουάρντα μείωσε σε 1-2, πριν κλείσει το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Ανόρθωση έφερε το παιχνίδια στα ίσια με γκολ του Αμπαρτζουμιάν στο 62’ μετά από ασθενή απόκρουση του Πρόσεκ, σε προσπάθεια του Ουάρντα, ωστόσο στο 71ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας ο Έσελινγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ΠΑΕΕΚ.

Στο άλλο ματς της ημέρας που έγινε το απόγευμα η ΑΕΚ Λάρνακας με το εμφατικό 4-1 απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, στο απόλυτο ματς του Ματ Ντάρμπισαϊρ που έκανε καρέ, μετά το 1-0 των γηπεδούχων με τέρματα στο 36', στο 42' στο 52' και στο 61'.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube