Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο παικτών του ΠΑΟΚ βρίσκεται η Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια -σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα- αναμένει μέχρι την Τρίτη (31/8) την άφιξη του Αμρ Ουάρντα, τη στιγμή που διαπραγματεύεται με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τον δανεισμό του Νίκα Νινούα.

Αρχικά, σε ό, τι αφορά τον Αιγύπτιο άσο, έχει έρθει εδώ και μέρες σε συμφωνία με την Ανόρθωση. Όπως υποστηρίζουν οι Κύπριοι, το κλαμπ της Αμμοχώστου θα τον αποκτήσει αρχικά με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και εκπνέει η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα είναι παίκτης των Κυπρίων μέχρι το 2023. Μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την προσεχή Παρασκευή (3/9) στη φιλική αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Νινούα δεν είναι νέο. Την περίπτωσή του είχε εξετάσει και τον περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από υπόδειξη του Κετσπάγια. Ωστόσο, δεν είχε προκύψει συνεργασία, κάτι που επιθυμεί να συμβεί στην εκπνοή της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.