Στο κακό ξεκίνημα του Άρη και την έλλειψη συγκέντρωσης εστίασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-0).

«Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και θα προσπαθήσουμε για το ίδιο στα playoffs. Δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Δεν αξιοποιήσαμε τις στιγμές μας για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση», ανέφερε ο Ιρανός φορ.

«Για μία στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε. Έχω παίξει εδώ και γνωρίζω πόση σημασία έχει για τον Ολυμπιακό να σκοράρει γρήγορα. Προσπαθήσαμε να σταθούμε καλύτερα, να απειλήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα. Θα αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε ώστε να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Άρης