Στην Αθήνα βρίσκεται ο δικηγόρος της Ιντερνασιονάλ, Φελιπε Νταλεγκραβε, προκειμένου να έχει επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον Ροντρίγκο Μολέδο, ώστε να τελειώσει το θέμα με τον θηριώδη στόπερ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Βραζιλίας τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο, αλλά η... σφήνα του ΠΑΟΚ τους έχει ανησυχήσει, γι αυτό και έστειλαν εκπρόσωπο στη χώρα μας, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο σήριαλ και να τηρηθεί η συμφωνία τους με τον ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρουν ότι το μεσημέρι έγινε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Ιντερνασιονάλ και τον Παναθηναϊκό, η οποία ήταν περισσότερο διερευνητική.

Τη Δευτέρα οι δυο πλευρές θα συναντηθούν για να μιλήσουν αναλυτικά για την υπόθεση, ενώ στο ενδιάμεσο ο δικηγόρος της ομάδας πιθανότατα να συναντηθεί και με τον Βραζιλιάνο άσο. Είναι εξαιρετικά πιθανό, τη Δευτέρα το θέμα να τελειώσει και να μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος "σταθμός" του Μολέδο, μετά και το πρέσινγκ του δικεφάλου του βορρά από χθες το βράδυ.

Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»