Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟ superfoods έκανε ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε πως παραμένει «πεινασμένος» για τίτλους, ενώ πρόσθεσε πως πλέον νιώθει πιο ώριμος και έχει την πίστη πως μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο παρκέ, σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του από τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα του «Εξάστερου»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια. Σε μία ομάδα η οποία φέτος κατέκτησε το νταμπλ και που πάντα έχει πολύ υψηλούς στόχους, με ακόμη μεγαλύτερο την επιστροφή της στο Final 4. Θέλω, λοιπόν, να γίνω κι εγώ ξανά κομμάτι αυτής της ομάδας και να κάνω ό,τι μπορεί για να πετύχει και τους τρεις στόχους της.

Έπειτα από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, όπου με βοήθησε και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσω από την πρώτη θητεία μου στο ΟΑΚΑ, επιστρέφω πιο ώριμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να δώσω ακόμη περισσότερα πράγμα στο παρκέ. Ήμουν τυχερός που στην πρώτη μου θητεία κατέκτησα Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό, είμαι τυχερός και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να τα διεκδικήσω και πάλι με την ίδια ομάδα.

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ στο ΟΑΚΑ και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που τόσο μου έλειψε. Τα λέμε από κοντά»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν

«Να επιστρέψεις δυνατός, σε χρειαζόμαστε»: Τα περαστικά της ομάδας του ΠΑΟΚ στον Όσμαν