Ανένδοτος ο Τζόρντι Μπερτομέου για το καλεντάρι της Ευρωλίγκας!

Ο διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν κενές εβδομάδες στο πρόγραμμα, προκειμένου οι διεθνείς παίκτες να είναι ελεύθεροι να βοηθήσουν τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά των διοργανώσεων της FIBA.

«Όλες οι ομάδες και οι λίγκες που είναι παρούσες εδώ, επικύρωσαν το καλεντάρι. Απλά, επιβεβαιώσαμε την προ διετίας συμφωνία, όταν συζητήσαμε με τη FIBA για τα “παράθυρα”. Δεν μπορούμε να διακόψουμε το καλεντάρι και αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Έχουμε το ίδιο καλεντάρι εδώ και 15 χρόνια», δήλωσε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το καλεντάρι, επειδή κάποιος αποφάσισε μονομερώς να αλλάξει τα πράγματα. Είπαμε, ότι εδώ και 15 χρόνια κάνουμε τα ίδια και συμφωνούν όλες οι ομάδες και οι λίγκες. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αλλά η κατάσταση είναι έτσι τώρα. Υπάρχουν παίκτες που δεν βοηθούν τα καλοκαίρια της εθνικές τους ομάδες, σε καμία διοργάνωση, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube