Καθώς το Super Cup στη Ρόδο ανοίγει σε λίγες μέρες την αυλαία της νέας μπασκετικής σεζόν, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Stoiximan GBL έχει ήδη ξεκινήσει, με το αναλυτικό πρόγραμμα της κανονικής περιόδου να γίνεται γνωστό.

Από την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ προέκυψε και μια είδηση που αφορά τον ΑΟ Μυκόνου. Οι νεοφώτιστοι δήλωσαν ως προσωρινή έδρα τη SUNEL Arena της ΑΕΚ, με τη διοίκηση του συλλόγου να έψαχνε εδώ και καιρό ένα γήπεδο στην Αθήνα για τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις εργασίες που γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μυκόνου, οι οποίες όταν και θα ολοκληρωθούν θα επιτρέψουν στον σύλλογο να επιστρέψει στο νησί και το «σπίτι» του.

Να σημειωθεί πως στην πρώτη αγωνιστική, η Μύκονος έχει ρεπό, ενώ στη 2η και 3η παίζει εκτός με Περιστέρι και Ηρακλή αντίστοιχα, με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της να είναι εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό στις 26 Οκτωβρίου στα Άνω Λιόσια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός AKTOR-Πανιώνιος: Με στόχο την αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο ΣΕΦ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL

Γιαννακόπουλος: «Να χάνεις και να έχεις όλη τη στήριξη του κόσμου, ενώ ο αντίπαλός σου απολαμβάνει κρατική υποστήριξη»

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής, πέρασε από την Καρδίτσα διευρύνοντας το σερί του

Άντεξε στην αντεπίθεση του Αμαρουσίου και πανηγύρισε την 5η νίκη του το Περιστέρι

Σεγκούρα: «Αυτή την ένταση θέλουμε να έχουμε ως ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και την ομαδική δουλειά»

Επέστρεψε από τη διακοπή με νίκη επί του Κολοσσού και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ

Τρομακτικός Προμηθέας διέλυσε με 100άρα τη Μύκονο και επέστρεψε στις νίκες

Παναθηναϊκός: Δίωρη ανάλυση video με έντονες παρατηρήσεις Αταμάν και σκληρή προπόνηση!

Έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού με MVP Χριστινάκη ο Ολυμπιακός

TAGS: A.E.K.