Οι παίκτες του περυσινού ρόστερ των Τρικάλων έκαναν καταγγελία στον ΠΣΑΚΚ για τα δεδουλευμένα της περυσινής σεζόν.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας Α.Ο Trikala Basket την περυσινή σεζόν, στην οποία καταφέραμε και συμβάλλαμε όλοι στο να παραμείνει η ομάδα στην Elite league, παρά τις αντίξοες συνθήκες, και να έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και τη φετινή χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε πως η ομάδα οφείλει ακόμα μισθούς σε μερίδα παικτών, οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.
Μάλιστα, δεχτήκαμε, μετά από πρόταση των ανθρώπων της ομάδας, και συμβιβασμό για τον διακανονισμό των χρεών προς διευκόλυνση της ίδιας της ομάδας, η οποία εδώ και δυο μήνες αποφεύγει να τηρήσει τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει.
Παρακαλούμε πολύ, όπως τηρήσει τις δεσμεύσεις της η διοίκηση του ΑΟ Trikala Basket και προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι καλαθοσφαιριστές να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.
Υπογράφουν:
Βαβάτσικος Ιωάννης
Κολοτσιός Αλέξανδρος
Κωνσταντινίδης Θεόδωρος
Σπρίντζιος Μιχάλης
Οκεκουογέν Νίκος
Πουλιανίτης Μάριος»