Τέλος στην αναζήτηση έδρας για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της φετινής σεζόν έβαλε η ΑΕΚ, αφού λύθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με την άδεια του γηπέδου της Γλυφάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμφωνήσει με την διοίκηση του γηπέδου για χρήση τις συγκεκριμένης έδρας, όμως λίγο πριν το πρώτο σερβίς -στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ- προέκυψε πρόβλημα με την άδεια του γηπέδου.

Οι διοικούντες κίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί η σχετική άδεια και να χρησιμοποιήσει αμέσως η ΑΕΚ το γήπεδο.

Έτσι, θα φιλοξενήσουν αύριο (Παρασκευή 4/10) στις 20.00 τους «πράσινους», ενώ θα εκδοθούν χίλια εισιτήρια για τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

TAGS: A.E.K.