Η FIFA μπορεί να έρχεται με... άγριες διαθέσεις αλλά ο Σταύρος Κοντονής έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται.

Οι συνεργάτες του όταν έμαθαν το περιεχόμενο της επιστολής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας υπογράμμιζαν ότι θα τους υποδεχθούν με μεγάλη χαρά επισημαίνοντας με τον τρόπο αυτό το γεγονός ότι η πλευρά του υφυπουργού θα είναι προετοιμασμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Σταύρος Κοντονής πρόκειται ως απαντήσεις στις πιέσεις που θα δεχθεί να άρει την απόφασή του για το «τέλος» του Κυπέλλου, να χρησιμοποιήσει μια κίνηση που έκανε η ΕΠΟ. Ποια; Την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο Σταύρος Κοντονής –πρώτα από όλα- θα επισημάνει ότι πήρε την απόφαση αυτή ως τελευταία λύση και στη συνέχεια θα εξηγήσει ότι από την στιγμή που η ΕΠΟ προσέφυγε στο ΣτΕ πρέπει να περιμένει την απόφασή του και δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την προηγούμενη απόφασή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!