Τα συνθήματα που ακούστηκαν για τον Πούτιν από μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε στην χθεσινή (27/7) αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου στην Κωνσταντινούπολη για τα προκριματικά του Champions League (οι Ουκρανοί πήραν την πρόκριση), προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, οι οποίες ανάγκασαν τον τούρκικο σύλλογο να πάρει επίσημη θέση.

«Στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου που διεξήχθη στο γήπεδό μας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά από ένα γκολ της αντιπάλου ομάδας, ακούστηκαν κάποια συνθήματα από τις κερκίδες. Βγάζουμε αυτή την ανακοίνωση ενάντια σε αυτές τις ενέργειες που δεν εκπροσωπούν τον σύλλογό μας και δεν μας εκφράζουν με κανέναν τρόπο», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος για την στάση του συλλόγου απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Ως σύλλογος φροντίζουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε γύρω από τα κοινωνικά ανθρωπιστικά ζητήματα. Το βλέπουμε ως ευθύνη μας. Ήμασταν από τους πρώτους που αντιδράσαμε στον πόλεμο, από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Ο πόλεμος δεν είναι γενναιότητα, είναι δειλία. Στο 58ο λεπτό του αγώνα οι προκλητικές κινήσεις αντίπαλων παικτών προκάλεσαν οπαδούς μας και εκείνοι αντέδρασαν για κάποια δευτερόλεπτα. Καταδικάζουμε την αντίδρασή τους και δεν θέλουμε να εμπλεκόμαστε με πολιτική», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Φενέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλα τα γκολ και τα highlights των εννέα αγώνων της Τρίτης στο Champions League

Βαθμολογία Champions League: Παρί… 4X4 και στην κορυφή - Η θέση της ΑΕΚ

Ανατροπή-έπος για τη Γιουνάιτεντ που θυμήθηκε ποια είναι - Τριάρα η Μπαρτσελόνα, διπλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν!

Ασταμάτητη και απόλυτη η Παρί Σεν Ζερμέν, έστησε εκτός έδρας πάρτι με εξάρα κόντρα στη Βιγιαρεάλ

Συγκίνησε ο Φαμπιάν Ρουίθ που αφιέρωσε το το γκολ του στον Χεσούς Ντε Μιγκέλ που έφυγε από τη ζωή

«Glazers out» και μπαλάκια του τένις στο «Ολντ Τράφορντ» από τους φίλους της Γιουνάιτεντ!

Υπερηχητική Παρί Σεν Ζερμέν, έβαλε 4 γκολ σε 7,5 λεπτά και έγραψε ιστορία στο Champions League!

Μεγάλο διπλό της Σπόρτινγκ του Ιωαννίδη - Καθάρισε τη Στουτγκάρδη η Γαλατάσαραϊ

Τσακίρης: «Ιστορικός αγώνας της ΑΕΚ με τη Ρεάλ, στον ύμνο θα... πέσει το γήπεδο - Οι σκέψεις του Νίκολιτς»

Μουρίνιο: «Η ΑΕΚ έχει πολύ ισχυρή έδρα, η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη εδώ»