Ο Παναιτωλικός το ζήτησε… και η Ξάνθη πήρε θέση μέσω του ιδιοκτήτη της.

Ο Χρήστος Πανόπουλος τονίζει πως το πρόκειται για «ανθρώπινο λάθος» του διαιτητή το κακώς ακυρωθέν γκολ του Μαρκόφσκι για τους φιλοξενούμενους. Παράλληλα, αναφέρει πως κανείς από τους Αγρινιώτες δεν διαμαρτυρήθηκε την στιγμή της επίτευξης του τέρματος και το οφσάιντ «ξεκαθάρισε» με την βοήθεια των μόνιτορ.

Αναλυτικά:

«Με εκτίμηση προς την ομάδα του Παναιτωλικού, τους παίκτες του, τους προπονητές του, τους φιλάθλους του, όπως επίσης και προς τον ιδιοκτήτη της, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:

Ο Παναιτωλικός πέτυχε ένα δεύτερο γκολ. Από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τη σέντρα.
Από το μόνιτορ μετά, όλοι διαπιστώσαμε ότι δεν ήτανε off side και ως εκ τούτου το γκολ ήταν κανονικό.

Αυτό ήταν το ανθρώπινο λάθος της διαιτησίας. Γιατί ανθρώπινο και μόνο ανθρώπινο είναι, όταν κανείς χρειάζεται το μόνιτορ για να δει το λάθος.

Ο Παναιτωλικός και η SKODA ΞΑΝΘΗ θα πρέπει να ξεχάσουν τη σημερινή τους εμφάνιση που δεν αποτελεί μνεία για τις ομάδες τους και το ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ