Με μια γραπτή δήλωσή του ο Άκης Ζήκος σχολίασε το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας το οποίο τον ήθελε να αναλαμβάνει άμεσα την διεύθυνση των Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο παλιός άσος της Ένωσης δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η LiveSport. Επισημαίνει ότι τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας, κάνοντας αυτό που έχει θέσει ως σκοπό στη ζωή του, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να πετύχουν στους στόχους τους στο άθλημα που αγαπούν.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί διάψευση, ενώ επεσήμανε ότι ενδεχομένως η συνεργασία του Ζήκου με την ΑΕΚ να αρχίσει από το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι άμεσα.

Αναλυτικά αναφέρει η γραπτή δήλωση του Άκη Ζήκου:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.