Με ένα αιχμηρό σχόλιο με ξεκάθαρο αποδέκτη την Έφη Αχτσιόγλου ο Παύλος Πολάκης «απαντά» στη χθεσινή δήλωσή της μετά το αποτέλεσμα του α΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Σε πρώτο σχόλιό της μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων» με σαφή αναφορά στη νίκη του συνυποψήφιού της Στέφανου Κασσελάκη.

Η αντίδραση ήρθε από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με ανάρτησή του στο Facebook o κ. Πολάκης απαντά «Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη!
Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερα της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!
Υγ Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελακη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό!!!
Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή»



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπορικό πλοίο τυλίχθηκε στις φλόγες στα ρουμανικά χωρικά ύδατα - Ερευνάται αν χτυπήθηκε από drone

Εθνική Τράπεζα-Allianz: Έπεσαν οι υπογραφές για το 30% της Allianz Ελλάδος - Από το 2027 η συνεργασία στο bancassurance

Κωνσταντινούπολη: 14χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία όταν πάτησε σε λακκούβα με νερό

Τραγωδία στην Πάτρα: Φοιτητής έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του

Δούκας: Στην Αθήνα απαντάμε με συγκεκριμένα μέτρα στήριξης

Μητσοτάκης: Δίκαιες και κοστολογημένες παρεμβάσεις για την ενέργεια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος - «Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή» λέει ο δήμαρχος του νησιού

Επίθεση σε δύο μαθητές έξω από εσπερινό λύκειο στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο ένας 18χρονος

Κακοκαιρία: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες στη Ρόδο - Εικόνες καταστροφής σε Σκιάθο και Εύβοια

Στην αγχόνη 23χρονη στο Ιράν για ανάρτηση στα social media - «Γίνετε η φωνή μου»