Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απάντησε, λοιπόν, στον δικέφαλο του βορρά, κάνοντας λόγο για «ελεύθερη γνώμη, με σεβασμό στις δημοσιογραφικές αρχές δεοντολογίας».


Η απάντηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Γιάννη Σαντοριναίου

«Η δημοσιογραφία σε λογοκρισία, λοιπόν... Επειδή εργαζόμαστε στην ΕΡΤ, πρέπει να απαγορευτεί να εκφράζουμε κριτική κι αν συμπέσει η υποκειμενική γνώμη μας να είναι αντίθετη με όποια κέντρα επιβάλλουν εξουσία, τότε θα πρέπει να μας πλακώσει η σιωπή.

Οι αναρτήσεις στα social media εμπεριέχουν την προσωπική γνώμη μας. Αλλοτε με επιχειρήματα, άλλοτε με απορίες, άλλοτε με χιούμορ. Δημοκρατικό δικαίωμα η ελευθερία της έκφρασης.

Εχω την εντύπωση πως υφαίνεται εναντίον μου μία - άνευ λόγου κι αιτίας - εκστρατεία σπίλωσης, στοχοποίησης και προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής μου επάρκειας και διατηρώ κάθε νόμιμο δικαίωμα της υπεράσπισής μου σε κάθε συκοφαντική πράξη.
Κύριε Ιβάν Σαββίδη δεν είμαι εχθρός σας, ούτε προσωπικός ούτε της ομάδας που διοικείται.

Είμαι δημοσιογράφος και αρθρώνω μία ελεύθερη κι ανεξάρτητη γνώμη, με σεβασμό στις δημοσιογραφικές αρχές δεοντολογίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάπρας: «Όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού - Ο πρόεδρος και ο κ. Κοτσόλης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο»

Νίστρουπ στους παίκτες: «Δεν πιστεύω στην τύχη, θέλω περισσότερα γκολ»

Νικολακόπουλος: «Πολύ κοντά στον Ρόκα ο Ολυμπιακός, έτοιμος ο Ντουάρτε, σε καλό δρόμο του Στάνιτς»

Αθανασίου: «Περιμένουν την υπογραφή του Ντε Φράι στον Παναθηναϊκό - Πάντα στο προσκήνιο Γένσεν και Φαν Ντρόγκελεν»

Αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό ο Ηλίας Χαραλάμπους

Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Αναστασίου ο Παναιτωλικός

«Παναθηναϊκός και Χαλ ρώτησαν για τον Ντεόσα της Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Αμπάντα - Κινητικότητα για εξτρέμ, δεν είναι προχωρημένο του Χατζηδιάκου»

Κετσετζόγλου: «Αν μπορούσε να έρθει ο Μπαρίνοφ, θα τον έπαιρνε η ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Το νέο Καραϊσκάκη δεν θα έχει καμία σχέση με το γήπεδο που ξέρουμε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.