Λίγο μετά την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου για τους πίνακες διαιτησίας και κυρίως την παρουσία του Ηλία Σπάθα εκεί, η ΕΠΟ πήρε θέση. Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απάντησε τα εξής, μέσω ηγετικού της στελέχους, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είναι σε όλους γνωστό ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαιτησία του πρωταθλήματος της Super League είναι ο Χιού Ντάλας. Δηλαδή, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA, ο οποίος τιμά την ΕΠΟ και τη διαιτησία στην Ελλάδα με την παρουσία του.

Στόχος της Ομοσπονδίας (αλλά και όλων των παραγόντων της Super League στην οποία μετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός) είναι η αξιοπιστία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η συνολικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στη χώρα μας.

Ο κ. Ντάλας θα ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ όλους τους διαιτητές και της Super League, αλλά και της Football League. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν όλοι ν' αφήσουμε στο παρελθόν τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες πριν καν διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η υποβάθμιση των πρωταθλημάτων μας και η διαρκής αναζωπύρωση αβάσιμων αμφιβολιών στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος