Αθωωτική απόφαση για τον Ντάνι Άλβες. Το δικαστήριο της Καταλονίας απήλλαξε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή από την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση.

Πρωτόδικα, ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης είχε καταδικαστεί σε 4,5 χρόνια φυλάκισης, επειδή είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στις τουαλέτες ενός νυχτερινού κλαμπ στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου του 2022.

Ο Άλβες, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί επίσης σε πενταετή αναστολή και είχε υποχρεωθεί να πληρώσει 150.000 ευρώ αποζημίωση στο φερόμενο ως θύμα, κρίθηκε πως δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις για να διατηρηθεί η αρχική ποινή. Έτσι θεωρώντας την κατάθεση της γυναίκας ως ανεπαρκές στοιχείο και με βάση το τεκμήριο της αθωότητας, αποφάσισε να απαλλάξει τον 42χρονο άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο