Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στον Άρη για τον άνθρωπο που παρουσιάζεται έτοιμος να επενδύσει στην «κίτρινη» ΠΑΕ, ύστερα από τις αποκαλύψεις του Θωμά Γιώτα.

Εκείνο που έγινε γνωστό πως πρόκειται για τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα απαλλαγεί από τα χρέη που τη βαραίνουν, κάτι που σημαίνει την επιλογή της εκκαθάρισης και του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Αυτό είναι ένα πλάνο που θα αύξανε το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων», όμως η νέα διοίκηση του κ. Στεφανίδη έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο και περιλαμβάνει συμφωνίες με όλους τους πιστωτές, πρώην και νυν, νέα ρύθμιση με το Δημόσιο, το ΙΚΑ και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο Γαλανός φέρεται να έχε προτείνει να γίνει έλεγχος για τις προθέσεις του, ενώ θα αναλύσει τις σκέψεις του στην επικείμενη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια θα κάνει το ίδιο με στη ΚΜΑ.

Εν τω μεταξύ, σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει ο Νίκος Τσουμάνης από τον Άρη. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μπακ-χαφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος στις 2 Ιουνίου, με τους Θεσσαλονικείς να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 17.000 ευρώ που έχει συμφωνηθεί.

Τέλος, στη συνάντηση των βετεράνων του Άρη με τον Γιώργο Γαλανό έδωσε το παρών ο Άγγελος Χαριστέας, στον οποίο προτάθηκε να συμμετέχει ως τεχνικό στέλεχος στην προσπάθεια της «επόμενης μέρας». Ο πρώην διεθνής επιθετικός φέρεται να εξετάζει πολύ προσεκτικά αυτό το ενδεχόμενο, αλλά είναι σίγουρο πως θα ήθελε να αναλάβει ένα πόστο στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά εγώ ήθελα μόνο ΑΕΚ»!

Η ανάρτηση-απολογισμός του Ποντένσε: «Σίγουρα δεν ήταν η σεζόν που θέλαμε, ειδικά για εμένα»

Η απάντηση Ζήκου σε Καραπαπά για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Μεντιλίμπαρ

Σουργιάς: «Έκπληξη οι αποχωρήσεις Λαμπρόπουλου και Νέιρα - Τι ακολουθεί στον ΟΦΗ με τα 5 ακόμα συμβόλαια που λήγουν»

Τσακίρης: «Υπάρχει κρούση, όχι πρόταση για Περέιρα - Θέλει να ξέρει για το μέλλον του, πριν φύγει από την Αθήνα»

Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάμε σε καλοκαίρι με αλλαγές για τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη για απομάκρυνση Λουτσέσκου, αλλά…» - Τι είπε για Γιαννούλη

Δεσύλλας: «Σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Νέστρουπ, ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα το θέμα»

Το σόου Ηλιόπουλου, ο στρατιώτης Βίντα και η στέψη: Η πρωταθληματική παρακάμερα από την απονομή της ΑΕΚ!

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μείνουν Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου»

TAGS: Άρης