Στη δεύτερη σερί της νίκη στην Ευρωλίγκα έφτασε η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 79-71 της Νταρουσάφακα, μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Κορυφαίοι των Καταλανών ήταν οι Σίνγκλετον και Τόμιτς με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ άλλους 13 είχε ο Ερτέλ. Από την τουρκική ομάδα, η οποία έπεσε στο 1-4, ξεχώρισε ο Μάικλ Έρικ με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Πολύ φορτσάτη μπήκε στο ματς η Μπαρτσελόνα, ξεφεύγοντας στο +10 (5-15), όμως η Νταρουσάφακα αντέδρασε στη συνέχεια και έτσι ροκάνισε στο μισό τη διαφορά, στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (18-23). Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, η τουρκική ομάδα μείωσε στον πόντο (26-27). Ωστόσο, η απάντηση των Καταλανών ήταν άμεση, καθώς ξέφυγαν ξανά στο +10 (31-41), στο 17’. Η ομάδα του Πέσιτς διατηρούσε την απόσταση αυτή (37-47), με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το 40-47 του πρώτου ημιχρόνου.

Εξαιρετική εκκίνηση έκανε στο δεύτερο μέρος η Νταρουσάφακα, καθώς με ένα 9-0 πήρε το προβάδισμα (49-47). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έτσι έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +6 (64-58). Στο τέταρτο δεκάλεπτο, το ματς έγινε ξανά ντέρμπι, με την Μπαρτσελόνα όχι μόνο να μαζεύει τη διαφορά, αλλά να περνά και μπροστά (67-69). Έκτοτε, οι «μπλαουγκράνα» είχαν τα ηνία, φτάνοντας στο +8 (69-77) και παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 71-79.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 40-47, 64-58, 71-79



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο Globalsat VIP Lounge του Telekom Center η αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Καμπάτσο, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Euroleague για Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»